Over Mij

Hallo en dankjewel voor je bezoek aan mijn website, Massage Antwerpen

Wie ben ik? n

Massage Antwerpen Debby

Ik ben Debby Riket en ik ben massagetherapeute, energetisch consulent,  Presence Facilitator en de eigenaar van Massage   Antwerpen. Ik help mensen graag om weer verliefd op het leven te worden. Je werkelijk gezond, vitaal, gelukkig, vol met energie en geïnspireerd voelen is essentieel om een leven van vervulling te bereiken. 100% en voluit in het leven staan, leven vanuit je passie is wat ik iedereen toewens.

Wat doe ik?

Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording zijn een essentieel onderdeel op mijn levenspad. Naast het geven van lichaamsmassages en energetische behandelingen ben ik ook lifecoach en help ik mensen verbinden met hun authentieke en unieke zielenroep. Ik Herbron bij Massage Antwerpenhelp mensen bewust te worden van blokkades en deze op te lossen – beter gezegd, te integreren – zodat alles weer vrij kan gaan stromen. Bovenal is het mijn passie om mensen te inspireren om zich opnieuw met hun innerlijke bron van levensvreugde te verbinden. Het logische gevolg is dat hierdoor de moed ontstaat de zielenroep te volgen en ze het leven van hun diepste verlangens gaan leven.

Waarom ik dit doe?

Massage Antwerpen is gegroeid uit mijn passie om met mensen op een diepgaander niveau te connecten. Dit hangt onlosmakelijk samen met mijn verlangen om mezelf op steeds diepere niveaus te kunnen ervaren. Massage leent zich ertoe om een diepgaande verbinding te voelen met je essentie, je echte authentieke zelf, wat er echt diep vanbinnen in je leeft.
Weg van alle stress, tot jezelf komen, jezelf verwennen, jezelf graag zien, de liefde voor je wezen laten stromen… daar wil ik met Massage Antwerpen toe inspireren. Want als mensen zichzelf graag zien, dan kunnen ze de wereld graag zien. Massage dient om ons te verbinden met de herinnering aan de liefde die we voor onszelf voelen.

Meer weten over mij en Massage Antwerpen?

Ik hoor graag je opmerkingen en vragen. Je kan ze stellen via het formulier onder aan deze pagina, Contacteer ons vrijblijvend of maak een afspraak om kennis te maken.

4 reacties op “Over Mij

 1. Hey Debby,
  bedankt voor de deugddoende sessie, het heeft me, naast een goed gevoel, een paar heel belangrjike inzichten meegegeven, ik ga het lichamelijke nog meer opzoeken en integreren in mijn leven, ook de bol in mijn maag verwelkomen en kijken wat de boodschap is en de wazigheid in mijn hoofd verder onderzoeken ipv me te verzetten.

  Ik ben zeker geïnteresseerd in een ‘presence-sessie’ en ken al direct een goede vriend die hier zeker voor zou meekomen. Je hoort en ziet me nog.
  Groetjes,
  Marcel

 2. Dank je Debby voor de heerlijke massage en het extra half uurtje cranio.
  Het was een weldaad voor lichaam en geest!
  Heerlijk geslapen die nacht, en de ochtend erna zat ik vol energie.
  Je bent een positieve en warme ‘gastvrouw’.
  Tot ziens,
  Kristine

 3. Een fantastische dame die super goed is in haar vak! Ik kom hier volledig tot rust voor een heerlijke massage en daarna een inspirerende babel!
  Tot snel Debby!
  Groetjes Sana

Geef een reactie