Energetische massage

Kom in balans en laat het opnieuw stromen bij Massage Antwerpen

Zit je niet lekker in je vel? Kom je moeilijk tot rust en heb je een opgejaagd of onbestemd gevoel. Pieker je meer dan anders, ben je wat prikkelbaar en uit balans? Voel je je somber en heb je last van negatieve stemmingen? Heb je het gevoel dat je vastzit en dat het even niet meer stroomt? Heb je spanningshoofdpijn of vastzittende nek- en schouderspieren?

Een energetische massage helpt vastzittende energie weer stromen

Aanhoudende emotionele  stress kan je energetisch systeem doen stagneren. Op langere termijn kunnen er blokkades ontstaan die je welzijn en gezondheid ondermijnen.

Massage Antwerpen Energetische massage

Massage Antwerpen energielichaam

Een energetische massage is erop gericht om je energie weer te voelen en deze te laten stromen. Via zachte strijkingen en stimulatie van de energiekanalen word je onbewust aangezet om deze te openen en weer vrij te maken door de blokkerende energie af te voeren. Je wordt subtiel uitgenodigd je lichaamsbewustzijn te vergroten om zo te voelen wat er met je aan de hand is. Doordat de aandacht naar binnen is gericht en niet naar de buitenwereld die vaak zo veel eisen aan ons stelt, voelt dit als een thuiskomen.

Wil je meer weten over energetische massage bij massage antwerpen? Lees meer…

Geef een reactie