Ontspanningsmassage

Herbron bij Massage Antwerpen met diepgaande ontspanningsmassage

Heb je wel eens last van stress en pijnlijke of verkrampte spieren?  Voel je je na een zware werkweek wel eens uitgeblust? Pieker je de laatste tijd wat meer dan anders? Voel je je wat somber en zit je niet zo lekker in je vel? Of wil je jezelf een heerlijk moment van pure verwennerij gunnen, gewoon even wegdromen en alles  loslaten?

ontspanningsmassage bij massage antwerpen

Een diepgaande ontspanningsmassage zorgt ervoor dat jij weer helemaal tot jezelf komt en op kan laden

en ontstressen.

Ook in periodes van stress, emotionele en geestelijke spanningen kan een massage bijdragen om weer op kracht te komen zodat je de uitdagingen die op je pad komen beter kan hanteren.
Wanneer je lichaam ontspannen is, komt je geest ook veel gemakkelijker tot rust en word je automatisch uitgenodigd om los te laten.

Regelmatig een onspanningsmassage nemen helpt je om in perioden van drukte en stress in balans te blijven

bij Massage Antwerpen

Massage is het ritmisch strijken over, het kneden van en het drukken op de zachte weefsels en spieren van het lichaam met als doel het lichaam en geest helemaal tot rust en ontspanning te brengen. Het zenuwstelsel Massage Antwerpen Handen die masserenwordt gestimuleerd om ontspanningsimpulsen naar de spieren te zenden. Massage beïnvloedt op een gunstige manier de doorbloeding van de huid en het spierweefsel en het bevordert de werking van het lymfestelsel. Massage heeft een algemeen positief effect op het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Wil jij er even helemaal tussen uit en herbronnen bij een deugddoende massage? Maak nu een afspraak
Weet je niet zeker of een massage iets voor jou is en wil je er meer over weten, aarzel niet mij te contacteren. Ik beantwoord graag al je vragen.

2 reacties op “Ontspanningsmassage

  1. De massage is absoluut een aanrader, niet alleen om te ontspannen maar zeker ook om aardig wat spanning uit mijn spieren te halen. Het is erg fijn om na de behandeling het gevoel te hebben dat je weer een stuk beter in je vel zit. Zeker voor herhaling vatbaar.!

Geef een reactie