Aanbod

 

Massages

HotstonemassageHotstone
massage

Holistische benadering bij Massage Antwerpen

In al haar behandelingen benadert Massage Antwerpen haar cliënten holistisch, of het nu om pure ontspanning gaat of  de gerichte aanpak van uiteenlopende klachten. Holistisch wil zeggen dat er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende delen. Zowel het fysieke, mentale, emotionele en ook het spirituele komen in de gepaste verhoudingen aan bod.

De sleutel tot welzijn en vervulling ligt in de mate waarin energie vrij kan stromen. Ongezonde stress zorgt voor verhinderde doorstroming van energie. Stress kan je reduceren door het leren beheersen van je energiedoorstroming. Er zijn vier sleuteltypes van energie: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ieder type energie kan verbetert worden door bewuste actiegerichte stappen. Door je energie te verhogen in deze vier gebieden, zal je beter in staat worden je stress te hanteren en te verminderen.

Massag Antwerpen Fysiek welzijn
Massage Antwerpen Emotioneel welzijn
Massage Antwerpen Mentaal welzijn
Massage Antwerpen Spiritueel welzijn

 

 

 

2 reacties op “Aanbod

 1. Gisteren, na maanden continu onder spanning was het teveel. Ik besloot om op het net op zoek te gaan naar iemand die me kon laten ontspannen. Debby heeft dat gedaan. Ondanks ik een beetje schrok om in een gewoon appartement terecht te komen werd ik naar een zeer gezellige en correcte ruimte gebracht. Debby luisterde naar mijn klachten en stelde me op mijn gemak. Tijdens de massage voelde ik dat zij geen routine heeft ingebouwd maar dat ze luisterde naar mijn lichaam. Ze gaf mij het gevoel dat ze er helemaal was en zowel fysiek als mentaal helemaal bij de massage was, ze doet dit met haar hart. Surplus kreeg ik tips om beter voor mezelf te zorgen en bewerkte ze nog enige drukpunten om mentaal en fysiek beter in balans naar huis te gaan. Ik ben met een zeer ontspannen en goed gevoel naar huis gegaan.

  • Dankjewel Hannah,

   Heel fijn om te horen dat je er zo veel aan hebt gehad en ik ben echt blij dat je het zo hebt ervaren.

   Veel liefs
   Debby

Geef een reactie